About

Country
Place
Administrati...
Kolumbia, zyrtarisht Republika e Kolumbisë, është një vend i vendosur kryesisht në veri të Amerikës së Jugut, me tokë dhe territore në Amerikën e Veriut.

Shqiptim

shqip
Be the first to record the pronunciation for this entity!
New to Cofactor?

Cofactor is a large, structured listing of people, places, and things. Here you can find the description of each topic.

See also: