About

Country
Place
Thing
Kosta Rika, zyrtarisht Republika e Kosta Rikës, është një vend në Amerikën Qendrore, në kufi me Nikaragua në veri, Detin e Karaibeve në verilindje, Panamën në juglindje, Oqeanin Paqësor në jugperëndim dhe Ekuadorin në jug të Cocos Island.

Shqiptim

shqip
Be the first to record the pronunciation for this entity!
New to Cofactor?

Cofactor is a large, structured listing of people, places, and things. Here you can find the description of each topic.

See also: