About

Country
Place
Administrati...
Kroacia, zyrtarisht Republika e Kroacisë, është një vend në Evropën Juglindore. Kufizohet me Slloveninë në veriperëndim, Hungarinë në verilindje, Serbinë në lindje, Bosnjë-Hercegovinën dhe Malin e Zi në juglindje, duke ndarë një kufi detar me Italinë.

Shqiptim

shqip
Be the first to record the pronunciation for this entity!
New to Cofactor?

Cofactor is a large, structured listing of people, places, and things. Here you can find the description of each topic.

See also: