About

Thing
Dublimi, përzierja ose ri-regjistrimi është një proces pas-prodhimi i përdorur në prodhim filmik dhe video prodhim në të cilin regjistrimet shtesë ose plotësuese janë të syncuara të buzëve dhe "të përziera" me tingullin origjinal të prodhimit për të krijuar fonogramin e përfunduar.

Shqiptim

shqip
Be the first to record the pronunciation for this entity!
New to Cofactor?

Cofactor is a large, structured listing of people, places, and things. Here you can find the description of each topic.

See also: