Kansas City

About

City
Thing
Administrati...
Kansas City është qyteti më i madh në shtetin amerikan të Misurit sipas popullsisë dhe zonës. Sipas Byrosë së Re të Regjistrimit Amerikan, qyteti kishte një popullsi të vlerësuar prej 491.918 në 2018, duke e bërë atë qytetin e 38-të më të populluar në Shtetet e Bashkuara.
Kansas City
Përcaktim
Kansas City është qyteti më i madh në shtetin amerikan të Misurit sipas popullsisë dhe zonës. Sipas Byrosë së Re të Regjistrimit Amerikan, qyteti kishte një popullsi të vlerësuar prej 491.918 në 2018, duke e bërë atë qytetin e 38-të më të populluar në Shtetet e Bashkuara.
Kansas City
Kansas City
Kansas City është qyteti më i madh në shtetin amerikan të Misurit sipas popullsisë dhe zonës. Sipas Byrosë së Re të Regjistrimit Amerikan, qyteti kishte një popullsi të vlerësuar prej 491.918 në 2018, duke e bërë atë qytetin e 38-të më të populluar në Shtetet e Bashkuara.

Shqiptim

shqip

Kansas City

Kansas City
DrejtshkrimKansas City
Shqiptim[Kansas City]
New to Cofactor?

Cofactor is a large, structured listing of people, places, and things. Here you can find the description of each topic.

Sequence Logo is an online tool for creating sequence logos. Paste your multiple sequence alignment and the sequence logo is generated automatically. Use Sequence Logo to easily create vector sequence logo graphs.

Please refer to the Sequence Logo manual for the sequence logo parameters and configuration. Sequence Logo supports multiple color schemes and download formats.

Sequence Logo is sequence logo generator. Sequence logos visualize protein and nucleic acid motifs and patterns identified through multiple sequence alignment.

Te Reo Maps is an online interactive Maori mapping service. All labels in Te Reo Maps are in Maori, making it the first interactive Maori map. Te Reo Maps is the world map, with all countries and territories translated into Maori.

Please refer to the list of countries in Maori for the Maori translations of country names. The list includes all UN members and sovereign territories.