About

Thing
TVSeries
Parks and Recreation është një seri televizive satirë politike amerikane satcom politike e krijuar nga Greg Daniels dhe Michael Schur. Seriali u transmetua në NBC nga 9 Prill 2009 deri më 24 Shkurt 2015, për 125 episode, për shtatë sezone.

Shqiptim

shqip
Be the first to record the pronunciation for this entity!
New to Cofactor?

Cofactor is a large, structured listing of people, places, and things. Here you can find the description of each topic.

See also: