About

Thing
Country
Place
Panama, zyrtarisht Republika e Panamasë, është një vend transkontinental në Amerikën Qendrore dhe Amerikën e Jugut, në kufi me Kosta Rika në perëndim, Kolumbia në juglindje, Detin e Karaibeve në veri dhe Oqeanin Paqësor në jug.

Shqiptim

shqip
Be the first to record the pronunciation for this entity!
New to Cofactor?

Cofactor is a large, structured listing of people, places, and things. Here you can find the description of each topic.

See also: