About

Thing
Person
Gretchen Elizabeth Carlson është një gazetare, autore dhe ish-komentuese e televizionit. Ajo u emërua një nga 100 njerëzit më me ndikim në Revistën Time në botë në vitin 2017.

Shqiptim

shqip
Be the first to record the pronunciation for this entity!
New to Cofactor?

Cofactor is a large, structured listing of people, places, and things. Here you can find the description of each topic.

See also: