Adolf Hitler

About

Thing
Person
Adolf Hitler ishte një politikan gjerman dhe udhëheqës i Partisë Naziste. Ai u ngrit në pushtet si kancelar i Gjermanisë në 1933 dhe më pas si Führer në 1934.
Adolf Hitler
Përcaktim
Adolf Hitler ishte një politikan gjerman dhe udhëheqës i Partisë Naziste. Ai u ngrit në pushtet si kancelar i Gjermanisë në 1933 dhe më pas si Führer në 1934.
Adolf Hitler
Adolf Hitler
Adolf Hitler ishte një politikan gjerman dhe udhëheqës i Partisë Naziste. Ai u ngrit në pushtet si kancelar i Gjermanisë në 1933 dhe më pas si Führer në 1934.

Shqiptim

shqip

Adolf Hitler

Adolf Hitler
DrejtshkrimAdolf Hitler
Shqiptim[Adolf Hitler]
New to Cofactor?

Cofactor is a large, structured listing of people, places, and things. Here you can find the description of each topic.

See also: