About

Thing
Place
Administrati...
Texas është shteti i dytë më i madh në Shtetet e Bashkuara për nga sipërfaqja dhe popullsia. E vendosur në rajonin e Jugut Qendror, Texas ndan kufijtë me shtetet e Luizianës në lindje, Arkansas në verilindje, Oklahoma në veri, New Mexico në perëndim dhe shtetet meksikane të Chihuahua, Coahuila, Nuevo León dhe Tamaulipas të në jug-perëndim, dhe ka një vijë bregdetare me Gjirin e Meksikës në juglindje.
Texas
Përcaktim
Texas është shteti i dytë më i madh në Shtetet e Bashkuara për nga sipërfaqja dhe popullsia. E vendosur në rajonin e Jugut Qendror, Texas ndan kufijtë me shtetet e Luizianës në lindje, Arkansas në verilindje, Oklahoma në veri, New Mexico në perëndim dhe shtetet meksikane të Chihuahua, Coahuila, Nuevo León dhe Tamaulipas të në jug-perëndim, dhe ka një vijë bregdetare me Gjirin e Meksikës në juglindje.
Texas
Texas
Texas është shteti i dytë më i madh në Shtetet e Bashkuara për nga sipërfaqja dhe popullsia. E vendosur në rajonin e Jugut Qendror, Texas ndan kufijtë me shtetet e Luizianës në lindje, Arkansas në verilindje, Oklahoma në veri, New Mexico në perëndim dhe shtetet meksikane të Chihuahua, Coahuila, Nuevo León dhe Tamaulipas të në jug-perëndim, dhe ka një vijë bregdetare me Gjirin e Meksikës në juglindje.

Shqiptim

shqip

Texas

Texas
DrejtshkrimTexas
Shqiptim[Texas]
New to Cofactor?

Cofactor is a large, structured listing of people, places, and things. Here you can find the description of each topic.

Shiko gjithashtu

Sequence Logo is an online tool for creating sequence logos. Paste your multiple sequence alignment and the sequence logo is generated automatically. Use Sequence Logo to easily create vector sequence logo graphs.

Please refer to the Sequence Logo manual for the sequence logo parameters and configuration. Sequence Logo supports multiple color schemes and download formats.

Sequence Logo is sequence logo generator. Sequence logos visualize protein and nucleic acid motifs and patterns identified through multiple sequence alignment.

Te Reo Maps is an online interactive Maori mapping service. All labels in Te Reo Maps are in Maori, making it the first interactive Maori map. Te Reo Maps is the world map, with all countries and territories translated into Maori.

Please refer to the list of countries in Maori for the Maori translations of country names. The list includes all UN members and sovereign territories.