Nick Offerman

About

Thing
Person
Nicholas Offerman është një aktor, shkrimtar, komedian, producent dhe marangoz amerikan. Ai është më i njohur për rolin e tij si Ron Swanson në NBC sitcom N Parks and Recreation, për të cilin mori çmimin e Shoqatës së Kritikëve të Televizionit për Arritje Individuale në Komedi dhe ishte nominuar dy herë për Cmimin Televizion i Zgjedhur nga Kritikët për Aktorin Mbështetës më të Mirë në një Komedi Series.
Nick Offerman
Përcaktim
Nicholas Offerman është një aktor, shkrimtar, komedian, producent dhe marangoz amerikan. Ai është më i njohur për rolin e tij si Ron Swanson në NBC sitcom N Parks and Recreation, për të cilin mori çmimin e Shoqatës së Kritikëve të Televizionit për Arritje Individuale në Komedi dhe ishte nominuar dy herë për Cmimin Televizion i Zgjedhur nga Kritikët për Aktorin Mbështetës më të Mirë në një Komedi Series.
Nick Offerman
Nick Offerman
Nicholas Offerman është një aktor, shkrimtar, komedian, producent dhe marangoz amerikan. Ai është më i njohur për rolin e tij si Ron Swanson në NBC sitcom N Parks and Recreation, për të cilin mori çmimin e Shoqatës së Kritikëve të Televizionit për Arritje Individuale në Komedi dhe ishte nominuar dy herë për Cmimin Televizion i Zgjedhur nga Kritikët për Aktorin Mbështetës më të Mirë në një Komedi Series.

Shqiptim

shqip

Nick Offerman

Nick Offerman
DrejtshkrimNick Offerman
Shqiptim[Nick Offerman]
New to Cofactor?

Cofactor is a large, structured listing of people, places, and things. Here you can find the description of each topic.

Sequence Logo is an online tool for creating sequence logos. Paste your multiple sequence alignment and the sequence logo is generated automatically. Use Sequence Logo to easily create vector sequence logo graphs.

Please refer to the Sequence Logo manual for the sequence logo parameters and configuration. Sequence Logo supports multiple color schemes and download formats.

Sequence Logo is sequence logo generator. Sequence logos visualize protein and nucleic acid motifs and patterns identified through multiple sequence alignment.

Te Reo Maps is an online interactive Maori mapping service. All labels in Te Reo Maps are in Maori, making it the first interactive Maori map. Te Reo Maps is the world map, with all countries and territories translated into Maori.

Please refer to the list of countries in Maori for the Maori translations of country names. The list includes all UN members and sovereign territories.