Lena Waithe

About

Person
Thing
Lena Waithe është një skenariste, producente dhe aktore amerikane. Ajo luajti në serialin komedi-dramë Netflix Master of None. Ajo u bë gruaja e parë e zezë që fitoi çmimin Primetime Emmy për Shkrim të shkëlqyeshëm për një seri Komedi në vitin 2017 për të shkruar episodin e shfaqjes "Falënderime", e cila u bazua lirshëm në përvojën e saj personale për të dalë nëna e saj.
Lena Waithe
Përcaktim
Lena Waithe është një skenariste, producente dhe aktore amerikane. Ajo luajti në serialin komedi-dramë Netflix Master of None. Ajo u bë gruaja e parë e zezë që fitoi çmimin Primetime Emmy për Shkrim të shkëlqyeshëm për një seri Komedi në vitin 2017 për të shkruar episodin e shfaqjes "Falënderime", e cila u bazua lirshëm në përvojën e saj personale për të dalë nëna e saj.
Lena Waithe
Lena Waithe
Lena Waithe është një skenariste, producente dhe aktore amerikane. Ajo luajti në serialin komedi-dramë Netflix Master of None. Ajo u bë gruaja e parë e zezë që fitoi çmimin Primetime Emmy për Shkrim të shkëlqyeshëm për një seri Komedi në vitin 2017 për të shkruar episodin e shfaqjes "Falënderime", e cila u bazua lirshëm në përvojën e saj personale për të dalë nëna e saj.

Shqiptim

shqip

Lena Waithe

Lena Waithe
DrejtshkrimLena Waithe
Shqiptim[Lena Waithe]
New to Cofactor?

Cofactor is a large, structured listing of people, places, and things. Here you can find the description of each topic.

Sequence Logo is an online tool for creating sequence logos. Paste your multiple sequence alignment and the sequence logo is generated automatically. Use Sequence Logo to easily create vector sequence logo graphs.

Please refer to the Sequence Logo manual for the sequence logo parameters and configuration. Sequence Logo supports multiple color schemes and download formats.

Sequence Logo is sequence logo generator. Sequence logos visualize protein and nucleic acid motifs and patterns identified through multiple sequence alignment.

Te Reo Maps is an online interactive Maori mapping service. All labels in Te Reo Maps are in Maori, making it the first interactive Maori map. Te Reo Maps is the world map, with all countries and territories translated into Maori.

Please refer to the list of countries in Maori for the Maori translations of country names. The list includes all UN members and sovereign territories.