About

Thing
TVSeries
Portlandia është një seri televizive e komedisë skive, e vendosur dhe e filmuar brenda dhe rreth Portland, Oregon, ku interpretojnë Fred Armisen dhe Carrie Brownstein. Shfaqja u prodhua nga Broadway Video Television dhe IFC Original Productions.

Shqiptim

shqip
Be the first to record the pronunciation for this entity!
New to Cofactor?

Cofactor is a large, structured listing of people, places, and things. Here you can find the description of each topic.

See also: