About

Place
Cemetery
Administrati...
Zagrebi është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Kroacisë. Ndodhet në veriperëndim të vendit, përgjatë lumit Sava, në shpatet jugore të malit Medvednica. Zagrebi shtrihet në një lartësi prej afro 122 m mbi nivelin e detit. Popullsia e vlerësuar e qytetit në 2018 ishte 820.678.

Shqiptim

shqip
Be the first to record the pronunciation for this entity!
New to Cofactor?

Cofactor is a large, structured listing of people, places, and things. Here you can find the description of each topic.

See also: