Qyteti i Panamasë

About

Place
Thing
City
Qyteti i Panamasë, i njohur thjesht si Panama, është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Panamasë. Ka një popullsi urbane prej 880.691, me mbi 1.5 milion në zonën e saj metropolitane.
Qyteti i Panamasë
Përcaktim
Qyteti i Panamasë, i njohur thjesht si Panama, është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Panamasë. Ka një popullsi urbane prej 880.691, me mbi 1.5 milion në zonën e saj metropolitane.
Qyteti i Panamasë
Qyteti i Panamasë
Qyteti i Panamasë, i njohur thjesht si Panama, është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Panamasë. Ka një popullsi urbane prej 880.691, me mbi 1.5 milion në zonën e saj metropolitane.

Shqiptim

shqip

Qyteti i Panamasë

Qyteti i Panamasë
DrejtshkrimQyteti i Panamasë
Shqiptim[Qyteti i Panamasë]
New to Cofactor?

Cofactor is a large, structured listing of people, places, and things. Here you can find the description of each topic.

See also: