Kumail Nanjiani

About

Thing
Person
Kumail Ali Nanjiani është një komedian, aktor, pritës i podcast-it dhe shkrimtarit pakistanez-amerikan i njohur më së miri për të shkruar dhe starruar në komedinë romantike The Big Sick dhe për të qenë një anëtar kryesor i kastit në serialin e komedisë HBO në Silicon Valley.
Kumail Nanjiani
Përcaktim
Kumail Ali Nanjiani është një komedian, aktor, pritës i podcast-it dhe shkrimtarit pakistanez-amerikan i njohur më së miri për të shkruar dhe starruar në komedinë romantike The Big Sick dhe për të qenë një anëtar kryesor i kastit në serialin e komedisë HBO në Silicon Valley.
Kumail Nanjiani
Kumail Nanjiani
Kumail Ali Nanjiani është një komedian, aktor, pritës i podcast-it dhe shkrimtarit pakistanez-amerikan i njohur më së miri për të shkruar dhe starruar në komedinë romantike The Big Sick dhe për të qenë një anëtar kryesor i kastit në serialin e komedisë HBO në Silicon Valley.

Shqiptim

shqip

Kumail Nanjiani

Kumail Nanjiani
DrejtshkrimKumail Nanjiani
Shqiptim[Kumail Nanjiani]
New to Cofactor?

Cofactor is a large, structured listing of people, places, and things. Here you can find the description of each topic.

Sequence Logo is an online tool for creating sequence logos. Paste your multiple sequence alignment and the sequence logo is generated automatically. Use Sequence Logo to easily create vector sequence logo graphs.

Please refer to the Sequence Logo manual for the sequence logo parameters and configuration. Sequence Logo supports multiple color schemes and download formats.

Sequence Logo is sequence logo generator. Sequence logos visualize protein and nucleic acid motifs and patterns identified through multiple sequence alignment.

Te Reo Maps is an online interactive Maori mapping service. All labels in Te Reo Maps are in Maori, making it the first interactive Maori map. Te Reo Maps is the world map, with all countries and territories translated into Maori.

Please refer to the list of countries in Maori for the Maori translations of country names. The list includes all UN members and sovereign territories.