Staten Island

About

LocalBusines...
Thing
Place
Staten Island është një bashki i New York City, i lidhur me Richmond County, në shtetin amerikan të New York. E vendosur në pjesën jugperëndimore të qytetit, bashkia është e ndarë nga New Jersey nga Arthur Kill dhe Kill Van Kull dhe nga pjesa tjetër e New York nga New York Bay.
Staten Island
Përcaktim
Staten Island është një bashki i New York City, i lidhur me Richmond County, në shtetin amerikan të New York. E vendosur në pjesën jugperëndimore të qytetit, bashkia është e ndarë nga New Jersey nga Arthur Kill dhe Kill Van Kull dhe nga pjesa tjetër e New York nga New York Bay.
Staten Island
Staten Island
Staten Island është një bashki i New York City, i lidhur me Richmond County, në shtetin amerikan të New York. E vendosur në pjesën jugperëndimore të qytetit, bashkia është e ndarë nga New Jersey nga Arthur Kill dhe Kill Van Kull dhe nga pjesa tjetër e New York nga New York Bay.

Shqiptim

shqip

Staten Island

Staten Island
DrejtshkrimStaten Island
Shqiptim[Staten Island]
New to Cofactor?

Cofactor is a large, structured listing of people, places, and things. Here you can find the description of each topic.

See also: