Pronunciation

anglisht

Sean Spicer

Sean Spicer
DrejtshkrimSean Spicer
Shqiptim[Sean Spicer]
New to Cofactor?

Cofactor is a large, structured listing of people, places, and things. Cofactor Ora allows you to listen to the pronunciations of topic names.

About

Thing
Person
Sean Michael Spicer është një ndihmës politik amerikan që shërbeu si njëzet e tetë sekretari i shtypit i Shtëpisë së Bardhë dhe si Drejtor i Komunikimit të Shtëpisë së Bardhë nën Presidentin Donald Trump në vitin 2017.
No website :'‑(
Facebook
Twitter
Instagram
Nënshkrimi i emrit tuaj
Regjistro shqiptimin e emrit tuaj.

Sequence Logo is an online tool for creating sequence logos. Paste your multiple sequence alignment and the sequence logo is generated automatically. Use Sequence Logo to easily create vector sequence logo graphs.

Please refer to the Sequence Logo manual for the sequence logo parameters and configuration. Sequence Logo supports multiple color schemes and download formats.

Te Reo Maps is an online interactive Maori mapping service. All labels in Te Reo Maps are in Maori, making it the first interactive Maori map. Te Reo Maps is the world map, with all countries and territories translated into Maori.

Please refer to the list of countries in Maori for the Maori translations of country names. The list includes all UN members and sovereign territories.