Pronunciation

anglisht

BoJack Horseman

BoJack Horseman
DrejtshkrimBoJack Horseman
Shqiptim[BoJack Horseman]
New to Cofactor?

Cofactor is a large, structured listing of people, places, and things. Cofactor Ora allows you to listen to the pronunciations of topic names.

About

Thing
TVSeries
CreativeWork
BoJack Horseman është një seri televizive në internet tragjikomedi e animuar për të rritur, e krijuar nga Raphael Bob-Waksberg. Yjet e serialit Will Arnett si personazhi i titullit, me një kast mbështetës përfshirë Amy Sedaris, Alison Brie, Paul F. Tompkins dhe Aaron Paul. Sezoni i parë i serialit u bë premierë në 22 gusht 2014, në Netflix, me një premierë speciale të Krishtëlindjes më 19 dhjetor.
No website :'‑(
Facebook
Twitter
Instagram
Nënshkrimi i emrit tuaj
Regjistro shqiptimin e emrit tuaj.

Sequence Logo is an online tool for creating sequence logos. Paste your multiple sequence alignment and the sequence logo is generated automatically. Use Sequence Logo to easily create vector sequence logo graphs.

Please refer to the Sequence Logo manual for the sequence logo parameters and configuration. Sequence Logo supports multiple color schemes and download formats.

Te Reo Maps is an online interactive Maori mapping service. All labels in Te Reo Maps are in Maori, making it the first interactive Maori map. Te Reo Maps is the world map, with all countries and territories translated into Maori.

Please refer to the list of countries in Maori for the Maori translations of country names. The list includes all UN members and sovereign territories.