Pronunciation

anglisht

Roger Ailes

Roger Ailes
DrejtshkrimRoger Ailes
Shqiptim[Roger Ailes]
New to Cofactor?

Cofactor is a large, structured listing of people, places, and things. Cofactor Ora allows you to listen to the pronunciations of topic names.

About

Person
Thing
Roger Eugene Ailes ishte një ekzekutiv i televizionit Amerikan dhe këshilltar për media. Ai ishte kryetari dhe Drejtori i Përgjithshëm i Fox News dhe Fox Television Stations, nga i cili u pushua nga puna në korrik të vitit 2016 për përfshirje në raste të ngacmimit seksual të shumëfishtë me 23 viktima të njohura.
Roger Ailes
Përcaktim
Roger Eugene Ailes ishte një ekzekutiv i televizionit Amerikan dhe këshilltar për media. Ai ishte kryetari dhe Drejtori i Përgjithshëm i Fox News dhe Fox Television Stations, nga i cili u pushua nga puna në korrik të vitit 2016 për përfshirje në raste të ngacmimit seksual të shumëfishtë me 23 viktima të njohura.
Roger Ailes
Roger Ailes
Roger Eugene Ailes ishte një ekzekutiv i televizionit Amerikan dhe këshilltar për media. Ai ishte kryetari dhe Drejtori i Përgjithshëm i Fox News dhe Fox Television Stations, nga i cili u pushua nga puna në korrik të vitit 2016 për përfshirje në raste të ngacmimit seksual të shumëfishtë me 23 viktima të njohura.
No website :'‑(
Facebook
Twitter
Instagram
Nënshkrimi i emrit tuaj
Regjistro shqiptimin e emrit tuaj.

Sequence Logo is an online tool for creating sequence logos. Paste your multiple sequence alignment and the sequence logo is generated automatically. Use Sequence Logo to easily create vector sequence logo graphs.

Please refer to the Sequence Logo manual for the sequence logo parameters and configuration. Sequence Logo supports multiple color schemes and download formats.

Te Reo Maps is an online interactive Maori mapping service. All labels in Te Reo Maps are in Maori, making it the first interactive Maori map. Te Reo Maps is the world map, with all countries and territories translated into Maori.

Please refer to the list of countries in Maori for the Maori translations of country names. The list includes all UN members and sovereign territories.