Pronunciation

anglisht

Michael Sheen

Michael Sheen
DrejtshkrimMichael Sheen
Shqiptim[Michael Sheen]
New to Cofactor?

Cofactor is a large, structured listing of people, places, and things. Cofactor Ora allows you to listen to the pronunciations of topic names.

About

Person
Thing
Michael Christopher Sheen OBE është një aktor Uellsian. Pas stërvitjes në Akademinë Mbretërore të Artit Dramatik në Londër, ai punoi kryesisht në teatër përgjatë viteve 1990 dhe bëri shfaqje të dukshme skenike në Romeo dhe Juliet, Don't Fool With Love, Peer Gynt, The Seagull, The Homecoming, dhe Henry V. në Amadeus në Old Vic dhe Look Back in Anger në Teatrin Kombëtar u nominuan për Olivier Awards në 1998 dhe 1999, përkatësisht.
Michael Sheen
Përcaktim
Michael Christopher Sheen OBE është një aktor Uellsian. Pas stërvitjes në Akademinë Mbretërore të Artit Dramatik në Londër, ai punoi kryesisht në teatër përgjatë viteve 1990 dhe bëri shfaqje të dukshme skenike në Romeo dhe Juliet, Don't Fool With Love, Peer Gynt, The Seagull, The Homecoming, dhe Henry V. në Amadeus në Old Vic dhe Look Back in Anger në Teatrin Kombëtar u nominuan për Olivier Awards në 1998 dhe 1999, përkatësisht.
Michael Sheen
Michael Sheen
Michael Christopher Sheen OBE është një aktor Uellsian. Pas stërvitjes në Akademinë Mbretërore të Artit Dramatik në Londër, ai punoi kryesisht në teatër përgjatë viteve 1990 dhe bëri shfaqje të dukshme skenike në Romeo dhe Juliet, Don't Fool With Love, Peer Gynt, The Seagull, The Homecoming, dhe Henry V. në Amadeus në Old Vic dhe Look Back in Anger në Teatrin Kombëtar u nominuan për Olivier Awards në 1998 dhe 1999, përkatësisht.
No website :'‑(
Facebook
Twitter
Instagram
Nënshkrimi i emrit tuaj
Regjistro shqiptimin e emrit tuaj.

Sequence Logo is an online tool for creating sequence logos. Paste your multiple sequence alignment and the sequence logo is generated automatically. Use Sequence Logo to easily create vector sequence logo graphs.

Please refer to the Sequence Logo manual for the sequence logo parameters and configuration. Sequence Logo supports multiple color schemes and download formats.

Sequence Logo is sequence logo generator. Sequence logos visualize protein and nucleic acid motifs and patterns identified through multiple sequence alignment.

Te Reo Maps is an online interactive Maori mapping service. All labels in Te Reo Maps are in Maori, making it the first interactive Maori map. Te Reo Maps is the world map, with all countries and territories translated into Maori.

Please refer to the list of countries in Maori for the Maori translations of country names. The list includes all UN members and sovereign territories.