Pronunciation

anglisht

Henry Lee Lucas

Henry Lee Lucas
DrejtshkrimHenry Lee Lucas
Shqiptim[Henry Lee Lucas]
New to Cofactor?

Cofactor is a large, structured listing of people, places, and things. Cofactor Ora allows you to listen to the pronunciations of topic names.

About

Person
Thing
Henry Lee Lucas ishte një vrasës seriali amerikan, krimet e të cilit u shtrinë nga 1960 deri në 1983. Ai u dënua për vrasjen e njëmbëdhjetë personave dhe u dënua me vdekje për vrasjen e Debra Jackson, megjithëse dënimi i tij do të shndërrohej në burg të përjetshëm në 1998.
No website :'‑(
Facebook
Twitter
Instagram
Nënshkrimi i emrit tuaj
Regjistro shqiptimin e emrit tuaj.

Sequence Logo is an online tool for creating sequence logos. Paste your multiple sequence alignment and the sequence logo is generated automatically. Use Sequence Logo to easily create vector sequence logo graphs.

Please refer to the Sequence Logo manual for the sequence logo parameters and configuration. Sequence Logo supports multiple color schemes and download formats.

Sequence Logo is sequence logo generator. Sequence logos visualize protein and nucleic acid motifs and patterns identified through multiple sequence alignment.

Te Reo Maps is an online interactive Maori mapping service. All labels in Te Reo Maps are in Maori, making it the first interactive Maori map. Te Reo Maps is the world map, with all countries and territories translated into Maori.

Please refer to the list of countries in Maori for the Maori translations of country names. The list includes all UN members and sovereign territories.