Pronunciation

anglisht

Russia

Russia
DrejtshkrimRussia
Shqiptim[Russia]
New to Cofactor?

Cofactor is a large, structured listing of people, places, and things. Cofactor Ora allows you to listen to the pronunciations of topic names.

About

Country
Place
Thing
Rusia, zyrtarisht Federata Ruse, është një vend transkontinental në Evropën Lindore dhe Azinë Veriore. Në 17,125,200 kilometra katrorë, është, me një diferencë të konsiderueshme, vendi më i madh në botë për nga zona, që mbulon më shumë se një të tetë të zonës së tokës së banuar të Tokës, duke përfshirë njëmbëdhjetë zona kohore dhe duke kufizuar 18 kombet sovrane.
http://www.government.ru/
Facebook
Twitter
Instagram
Nënshkrimi i emrit tuaj
Regjistro shqiptimin e emrit tuaj.

Sequence Logo is an online tool for creating sequence logos. Paste your multiple sequence alignment and the sequence logo is generated automatically. Use Sequence Logo to easily create vector sequence logo graphs.

Please refer to the Sequence Logo manual for the sequence logo parameters and configuration. Sequence Logo supports multiple color schemes and download formats.

Te Reo Maps is an online interactive Maori mapping service. All labels in Te Reo Maps are in Maori, making it the first interactive Maori map. Te Reo Maps is the world map, with all countries and territories translated into Maori.

Please refer to the list of countries in Maori for the Maori translations of country names. The list includes all UN members and sovereign territories.