Pronunciation

anglisht

John Green

John Green
DrejtshkrimJohn Green
Shqiptim[John Green]
New to Cofactor?

Cofactor is a large, structured listing of people, places, and things. Cofactor Ora allows you to listen to the pronunciations of topic names.

About

Thing
Person
John Michael Green është një autor amerikan dhe krijues i përmbajtjes në YouTube. Ai fitoi wardmimin Printz në vitin 2006 për romanin e tij të parë, Duke kërkuar për Alaska, dhe romanin e tij të katërt solo, Fault in Our Stars, debutoi në numrin një në listën më të mirë të shitësve të New York Times në Janar 2012.
John Green
Përcaktim
John Michael Green është një autor amerikan dhe krijues i përmbajtjes në YouTube. Ai fitoi wardmimin Printz në vitin 2006 për romanin e tij të parë, Duke kërkuar për Alaska, dhe romanin e tij të katërt solo, Fault in Our Stars, debutoi në numrin një në listën më të mirë të shitësve të New York Times në Janar 2012.
John Green
John Green
John Michael Green është një autor amerikan dhe krijues i përmbajtjes në YouTube. Ai fitoi wardmimin Printz në vitin 2006 për romanin e tij të parë, Duke kërkuar për Alaska, dhe romanin e tij të katërt solo, Fault in Our Stars, debutoi në numrin një në listën më të mirë të shitësve të New York Times në Janar 2012.
http://johngreenbooks.com/
Facebook
Twitter
Instagram
Nënshkrimi i emrit tuaj
Regjistro shqiptimin e emrit tuaj.

Sequence Logo is an online tool for creating sequence logos. Paste your multiple sequence alignment and the sequence logo is generated automatically. Use Sequence Logo to easily create vector sequence logo graphs.

Please refer to the Sequence Logo manual for the sequence logo parameters and configuration. Sequence Logo supports multiple color schemes and download formats.

Te Reo Maps is an online interactive Maori mapping service. All labels in Te Reo Maps are in Maori, making it the first interactive Maori map. Te Reo Maps is the world map, with all countries and territories translated into Maori.

Please refer to the list of countries in Maori for the Maori translations of country names. The list includes all UN members and sovereign territories.